Thursday, September 16, 2010

Yeah...Raya and I'm still in the very mood of it :)

Hello.Hello.Hello korang semua.Yeah..ape khabar? Arap-arap sihat lah yeah..jangan ade yang terkene keracunan makanan ke, pening ke, demam ke..almaklumlah raye.(lainlah klau sindrom lpas rayer- badan naik..haha!) Okeyla..takde banyak yang aku nak tuliskan...maybe I can just let pictures do the rest of the stories..Hehe

Ni on first Syawal kat Homestay Sungai Soi,Tanjung Lumpur.haha.Saje duk homestay..ingtkan nak buat suprise kat orang Kuantan..upe2nyer dowank dah tau..hahaha..Tapi takpe..ryer still best.

Alamak...tapi klau nak dwnload sume gmbr dlm nie alamatnye..haih tak post2 lah blog aku nie.Yelah..sekarang para readers perlu tahu yang pemilik blog ini sangat MALAS bab2 mengupload gmbr selepas mengambilnye..hehe.Sye rajin ambik je.Hehe.Owh...raye pertame itu, pada waktu paginya selepas sembahyang raye, kami semua bertolak ke rumah Mak Njang..first house too visit.Hehe.

Nothing much happened.Great raye.Hari raye kedua adalah yang paling dtunggu2 oleh kami semua kerana pada malam itu ada dinner family dekat Magaview Hotel.Memang gempak gilerlah sebb kazen2 aku sume dh besar, dewasa, macam aku.Sume gler kamera.hehe.Aku harap ade lagilah benda2 camnie nanty.hehe.Sangat best kerana selepas dinner, kami yang tak puas2 lagi makan tu, singgah pula ke kedai mamak.Uhh walaupun makanan kat situ, sangat..err "sedap" kami semua hanya bergelak ketawe sambil berbual.Lame sangat-sangat dah kitorang tak berjumpa, jadi itulah yang terjadi ekk.

Okaylah.Aku rasa, raya tahun ni dah abis, tu jelah raye yang aku ade.Tak best mane, tapi okaylah kan.So, jumpe lagi!

2 comments:

Fiq said...

hey ho!

nice family pic!

A gUrL wHo iS rEaLlY wOrK fOr HeR fUtuRe said...

haha..thank you! Anyway..gudluck in stdy k!